Ontwerpbesluit omgevingsvergunning ‘Kruiseind 87 in Gemert’

Logo Gemert-Bakel

Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.1 eerste lid onder c jo artikel 2.12 eerste lid, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van de regels van het bestemmingsplan ‘Stedelijke gebieden, april 2013’ voor het bouwen van 4 woningen en de transformatie van een café/ dansschool naar 3 woningen op de locatie Kruiseind 87 in Gemert.

Stukken inzien

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus vragen wij u de ontwerpbeschikking online in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Kunt u de informatie niet vinden, bel ons dan voor telefonische ondersteuning. Alleen als u echt geen gelegenheid ziet om de ontwerpbeschikking online te bekijken, kunt een afspraak maken om dit in het gemeentehuis in te zien. De ontwerpbeschikking ligt met ingang van 10 februari 2021 zes weken ter inzage.

Zienswijze indienen

Iedereen wordt in de gelegenheid gesteld binnen de hierboven vermelde termijn schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze op de ontwerpbeschikking kenbaar te maken aan burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel, postbus 10.000 5420 DA Gemert.

Gemert, 9 februari 2021

Naar boven