Ontwerpbestemmingsplan Veendijk 21 Loosdrecht

Logo Wijdemeren

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Veendijk 21 te Loosdrecht ter inzage wordt gelegd.

 

Het plan

Het plangebied omvat de jachthaven behorende bij Veendijk 21 te Loosdrecht. Ten opzichte van het vigerende bestemmingsplan wordt het bunkerstation (tankstation voor vaartuigen) in noordelijke richting verplaatst en de inhoud van de toegestane woonschepen binnen het plangebied gelijk aan de inhoud van de schepen in het in het bestemmingsplan Loosdrecht Plassengebied 2013.

 

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 17 februari 2021 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl door te zoeken op Veendijk 21, Loosdrecht.

 

Zienswijze

Met ingang van 18 februari 2021 kunt u een schriftelijk zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Wijdemeren, Postbus 190, 1230 AD Loosdrecht. U kunt uw zienswijze ook mondeling indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de administratie van Fysiek Domein, telefoonnummer 14 035.

Om te zijner tijd tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep te kunnen instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State dient op het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze te zijn ingediend.

 

Naar boven