Gemeente West Betuwe - ontwerpbestemmingsplan - Zuiderlingedijk 119/Spijkse Kweldijk ong., Spijk

Logo West Betuwe

Met ingang van donderdag 18 februari 2021 ligt, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 Wro en afdeling 3.4 van de Awb, voor zes weken het ontwerp van het bestemmingsplan “Zuiderlingedijk 119/Spijkse Kweldijk ong. Spijk” van de gemeente West Betuwe ter inzage. 

Toelichting op de planstukken

Met dit bestemmingsplan wordt de vervangende nieuwbouw mogelijk van een woning die nu nog gelegen is aan de Zuiderlingedijk 119 te Spijk. De nieuwe locatie waar de woning zal worden herbouwd bevindt zich op het achterste gedeelte van het huidige woonerf. Meer specifiek gelegen aan de Spijkse Kweldijk tussen de bestaande woningen met de huisnummers 62 en 66. De huidige woning aan de Zuiderlingedijk zal na ingebruikname van de nieuwe woning worden gesloopt.

Raadplegen planstukken

De planstukken zijn te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl . Het bestemmingsplan heeft het planidentificatienummer: NL.IMRO.1960.BUISzuiderld119-ONT1

De ter inzage gelegde stukken kunt u op afspraak inzien bij het Klantencontactcentrum in het gemeentehuis in Geldermalsen (tijdelijk bezoekadres: Van Dam van Isseltweg 4, 4191 KC Geldermalsen). Voor het maken van een afspraak neemt u contact op met de Omgevingsdienst Rivierenland (ODR). U kunt via (0344-) 579314 of info@odrivierenland.nl een afspraak maken.

Reageren

Gedurende de termijn van terinzagelegging (t/m woensdag 31 maart 2021) kan een ieder een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) sturen naar de gemeenteraad van de gemeente West Betuwe, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. Indien u een mondelinge reactie wilt geven dan dient u hiervoor, uiterlijk één week voor het einde van de terinzagetermijn, eerst een afspraak te maken met dhr. F. Schmidt: 0345-728733; alleen tijdens kantoortijden).

 

Naar boven