Beschikking Omgevingsvergunning Silvolde, fietsenstalling Almende College locatie Isala/Laudis

Logo Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend, dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) vergunning hebben verleend voor een nieuwe fietsenstalling behorend bij het Almende College, locatie Isala/Laudis, gevestigd aan de Laan van Schuylenburch en het Terborgseveld in Silvolde. De locatie van de nieuwe fietsenstalling betreft een gedeelte van het huidige trainingsveld van voetbalvereniging Terborg, gelegen direct ten noordwesten van de tennisbanen. De omgevingsvergunning heeft het volgende identificatienummer: NL.IMRO.1509.OV000067-VA01. De aanvraag is geregistreerd onder nummer W-2020-1003.

Inzage

De ontwerpbeschikking heeft gedurende zes weken voor iedereen ter inzage gelegen. Hiertegen zijn zienswijzen ingediend, die aanleiding hebben gegeven tot verkleining van het besluitgebied tot alleen de locatie van de fietsparkeervoorziening. Het vastgestelde besluitgebied is als bijlage opgenomen in de bij de verleende omgevingsvergunning behorende ruimtelijke onderbouwing. De verleende omgevingsvergunning, inclusief de bijbehorende bijlagen, wordt ter inzage gelegd vanaf 18 februari 2021 tot en met 1 april 2021. Wanneer u de omgevingsvergunning in het gemeentehuis wilt inzien, kunt u hiervoor een afspraak maken bij balie vergunningen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0315-292292 of een e-mail sturen naar balievergunningen@oude-ijsselstreek.nl. De omgevingsvergunning is in elektronische vorm te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) wanneer u zoekt op ‘Almende College’. In het gemeentehuis kunt u de omgevingsvergunning zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Beroep

Tegen de verleende omgevingsvergunning kan tijdens de terinzagelegging beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Van deze beroepsmogelijkheid kan alleen gebruik worden gemaakt door:

  • 1.

    belanghebbenden, die een zienswijze indienden,

  • 2.

    belanghebbenden, die aan kunnen tonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen;

  • 3.

    een belanghebbende, die bedenkingen heeft tegen de onderdelen die bij de vaststelling zijn gewijzigd.

Tijdens de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Het besluit wordt dan geschorst totdat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet in tweevoud bij de Rechtbank Gelderland worden ingediend. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de genoemde rechtbank.

Naar boven