Gemeente Nederweert - Bestemmingsplan - Ontwerpbestemmingsplan Booldersdijk 20 Nederweert

Logo Nederweert

Voor de locatie Booldersdijk 20 te Nederweert is een ontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegd. Het plan betreft een gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Nederweert’. Dit bestemmingsplan ziet op het wijzigen van de bestemming voor een intensieveveehouderij naar een grondgebonden agrarisch bedrijf (zonder vee). De voormalige bedrijfswoning wordt afgesplitst en omgezet naar een burgerwoning (NL.IMRO.0946.BPBooldersd202020-ON01).

 

U kunt de stukken van het ontwerpbestemmingsplan inzien van 19 februari tot en met 1 april 2021 op www.ruimtelijkeplannnen.nl. Ook kunt u de stukken inzien bij de infobalie. Mocht de inzage bij infobalie vanwege de beperkte openstelling moeilijk zijn, dan kunt u met de gemeente bellen. We kunnen dan verdere afspraken maken voor de inzage van planstukken.

 

Gedurende de inzageperiode kan iedereen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad, postbus 2728, 6030 AA te Nederweert.

 

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de heer P. Tullemans van het team Ruimte en Wonen. Hij is bereikbaar op telefoonnummer (0495) 677 111. Met hem kunt u ook een afspraak maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze.

Naar boven