Gemeente Leiden - Coördinatiebesluit project Mary Zeldenrustweg 18 en vooraankondiging bestemmingsplan

Logo Leiden

 

Coördinatiebesluit

Burgemeester en wethouders van Leiden hebben bij beschikking van 26 januari 2021 (kenmerk BW21.0034/RO) de gemeentelijke coördinatieregeling als bedoeld in afdeling 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening, in samenhang met de Coördinatieverordening Leiden 2019, van toepassing verklaard ten behoeve van het project Mary Zeldenrustweg 18 (Puzzelstuk).

Het project betreft de ontwikkeling van 16 woningen voor jong volwassenen met een verstandelijke beperking en autisme op de locatie Mary Zeldenrustweg 18 te Leiden.

Het toepassen van de coördinatieregeling betekent dat in ieder geval de volgende besluiten voor dit project in één proces zullen worden voorbereid en bekendgemaakt:

- bestemmingsplan Mary Zeldenrustweg 18;

- omgevingsvergunningen in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), waaronder tenminste voor de activiteiten: bouwen, het vellen van een houtopstand, het aanleggen van een in- en/of uitrit, het uitvoeren van een werk of werkzaamheden; en

- mogelijke overige besluiten die nodig blijken voor de uitvoering van het project, welke betrekking hebben op het plangebied van het bestemmingsplan, waaronder tenminste het besluit tot vaststelling van een hogere waarde als bedoeld in artikel 110a van de Wet geluidhinder.

Het is niet mogelijk zienswijzen in te dienen naar aanleiding van dit coördinatiebesluit.

De bekendmaking en terinzagelegging van bovengenoemde ontwerpbesluiten zal op een later moment (gelijktijdig) plaatsvinden, waarna het mogelijk is zienswijzen in te dienen.

Vooraankondiging bestemmingsplan Mary Zeldenrustweg 18

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening, maken Burgemeester en wethouders van Leiden bekend dat zij het bestemmingsplan Mary Zeldenrustweg 18 voorbereiden.

Naar boven