Ontwerpbestemmingsplan ‘Ochten, Prunusstraat Ong.’

Logo Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken bekend, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, dat voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Ochten, Prunusstraat Ong.’. Dit bestemmingsplan is voorbereid om de realisatie van een 15-tal woningen mogelijk te maken op het perceel Liniestraat 19/Prunusstraat te Ochten. Het betreft een voormalig agrarisch perceel.

Inzageperiode: 18 februari t/m 31 maart 2021

Inzageplaatsen:

- analoog: tijdens de openingstijden van het gemeentehuis Neder-Betuwe bij de receptie, Burgemeester Lodderstraat 20, 4043 KM Opheusden LET OP! In verband met de Corona-crisis kan er sprake zijn van gewijzigde openings- en inzagetijden. Check de website www.nederbetuwe.nl voor de actuele informatie.

- digitaal: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1740.bpOCprunusstraaton-ont1

Schriftelijke of mondelingen zienswijzen over dit bestemmingsplan kunnen door een ieder gedurende bovengenoemde termijn worden kenbaar gemaakt bij de gemeenteraad, t.a.v. de raadsgriffier, postbus 20, 4043 ZG Opheusden (onder vermelding van “zienswijze bestemmingsplan Ochten, Prunusstraat Ong.”).

Indien u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken, kunt u hiervoor telefonisch een afspraak maken met een medewerker van Ruimtelijke Ordening (telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer: 14 0488).

Opheusden, februari 2021

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

 

Naar boven