Terinzagelegging ontwerpwijzigingsbesluit “Hegedyk 85, Gersloot

Logo Heerenveen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat, met toepassing van het bepaalde in artikel 3.6 lid 1 onder a van de Wet ruimtelijke ordening, een wijziging van het bestemmingsplan ''Buitengebied 2007'' in ontwerp ter inzage wordt gelegd.

Het wijzigingsbesluit

Het wijzigingsbesluit “Hegedyk 85, Gersloot” voorziet in een wijziging van de bestemming “Bedrijfsdoeleinden” in de bestemming “Wonen 2” zodat er permanent gewoond mag worden op het perceel Hegedyk 85 in Gersloot.

Inzage van het ontwerpwijzigingsbesluit

Het ontwerpwijzigingsbesluit, kenmerk NL.IMRO.0074Hegedyk85-OW-01, met de bijbehorende stukken, liggen vanaf vrijdag 12 februari 2021 gedurende een termijn van zes weken ter inzage en kunnen tijdens openingsuren, op afspraak, worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen. Daarnaast is het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken te raadplegen op de website van de gemeente: www.heerenveen.nl. U klikt daarvoor op “Actueel” en vervolgens op “Ter inzage”.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen indienen op het ontwerpwijzigingsbesluit.

Schriftelijk

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Heerenveen, Postbus 15.000, 8440 GA HEERENVEEN. Zienswijzen kunnen ook digitaal ingediend worden via www.heerenveen.nl, een Digid is hiervoor benodigd. Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam/handtekening en adres van de indiener, datum en redenen van de zienswijze.

Mondeling

Om mondelinge zienswijzen in te dienen kunt u contact opnemen met Laura van der Bijl van de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling, telefoonnummer 14 0513.

Naar boven