Vastgesteld Wijzigingsplan Drosteweg ong. (Calcariaweg 35), Putten

Logo Putten

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Putten heeft op 12 januari 2021 het ‘Wijzigingsplan Drosteweg ong. (Calcariaweg 35)' vastgesteld. Het wijzigingsplan maakt de ontwikkeling van 1 vrijstaande woning mogelijk op het perceel gelegen achter de Calcariaweg 35. Voor de realisatie van de nieuwe woning is een bouwvlak opgenomen. Voor het toekennen van de bouwmogelijkheid wordt gebruik gemaakt van de binnenplanse wijzigingsbevoegdheid uit het bestemmingsplan Kom Noord en Zuidoost.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt voor eenieder ter inzage van 11 februari tot 25 maart 2021. Het wijzigingsplan bestaat uit een toelichting, regels en een verbeelding (kaart). Het plan is in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ID nummer van het wijzigingsplan is NL.IMRO.0273.WPBKHunnenpad11-VA01. Voor meer informatie kunt u bellen via het telefoonnummer (0341) 359 731.

Belanghebbenden kunnen van 12 februari tot 26 maart 2021 tegen het vastgestelde wijzigingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Er kan alleen beroep worden ingesteld door een belanghebbende:

  • die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, of

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijze niet bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht.

Het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor het behandelen van een beroep en/of verzoek om voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven.

Het is ook mogelijk om digitaal beroep in te stellen bij de Raad van State en/of een voorlopige voorziening te vragen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven