Vaststelling bestemmingsplan ‘Ammonslaantje naast 39’

Logo Wassenaar

Burgemeester en wethouders van de gemeente Wassenaar maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Wassenaar op 26 januari 2021 het bestemmingsplan ‘Ammonslaantje naast 39’ gewijzigd heeft vastgesteld (gewijzigd ten opzichte van het ontwerp-bestemmingsplan).

Het bestemmingsplan legt binnen de reeds bestaande woonbestemming een bouwvlak voor een woning op het perceel aan het Ammonslaantje naast 39. Bij de gewijzigde vaststelling is de oppervlakte van het bouwvlak verkleind tot 121 m2 en de in acht te nemen maximale bouwhoogte gefixeerd op 8 meter.

Terinzagelegging

Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt gedurende zes weken vanaf donderdag 11 februari 2021 tot en met woensdag 24 maart 2021 voor een ieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45 in Wassenaar. Het plan is ook in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.wassenaar.nl.

Beroep

Bent u het niet eens met dit besluit en bent u belanghebbende? Dan kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht gedurende de beroepstermijn van 12 februari 2021 tot en met 25 maart 2021 gemotiveerd beroep daartegen instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Een afschrift van het besluit waartegen het beroep zich richt dient te worden meegezonden.

Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die niet een zienswijze naar voren heeft gebracht tegen het ontwerp-bestemmingsplan. Dit is anders als die belanghebbende redelijkerwijs niet kan worden verweten niet een zienswijze te hebben ingebracht of als het beroep betrekking heeft op de wijzigingen ten opzichte van het ontwerp-bestemmingsplan.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking van het besluit tot gevolg. Daarvoor kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Zowel voor instellen van beroep als voor het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

 

Burgemeester en wethouders van Wassenaar,

Wassenaar, 10 februari 2021

 

Naar boven