Ontwerpwijzigingsplan Leeuwarden – James Wattstraat naast 24 e.o.

Logo Leeuwarden

Van 11-02-2021 (donderdag) tot en met 24-03-2021 (woensdag) ligt het ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende stukken ter inzage.

Plangebied

Het plangebied omvat een braakliggende kavel tussen de James Wattstraat 22 en 24 op bedrijventerrein De Zwette in Leeuwarden. Tevens zijn enkele gronden ten noordwesten van dit perceel meegenomen.

Ontwikkeling

Tussen de James Wattstraat 22 en 24 en ten noorden daarvan lag een weg die het bedrijventerrein De Zwette in westelijke richting ontsloot. Met de aanleg van de Haak om Leeuwarden werd deze ontsluitingsweg overbodig en is deze verwijderd. Hierdoor is midden op het bedrijventerrein een braakliggende kavel ontstaan. Het voornemen is om de gronden te ontwikkelen als een bedrijfslocatie.

Inzage

Het ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende stukken kunt u inzien:

  • *

    in het Gemeentehuis, Oldehoofsterkerkhof 2, Leeuwarden (op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdag tot 19.30 uur). Vanwege de situatie rondom corona kan dit alleen op afspraak. Neem hiervoor contact op met ons callcenter via telefoonnummer 14058. Het dragen van een mondkapje is in het gemeentehuis verplicht. Hier kunt u ook vragen stellen over het plan en de procedure.

  • *

Reageren

In de periode waarin het ontwerpwijzigingsplan ter inzage ligt, kunt u uw zienswijze over het plan indienen. Dat kan schriftelijk, elektronisch of mondeling. In een zienswijze beschrijft u met welke punten u het wel of niet eens bent en waarom. Deze punten kan het college van burgemeester en wethouders dan nog meenemen in het definitieve besluit.

  • *

    Schriftelijk/elektronisch:

    • -

      schrijf een brief aan de gemeente Leeuwarden, t.a.v. het college van burgemeester en wethouders, Postbus 21000, 8900 JA Leeuwarden

    • -

      stuur een mail naar gemeente@leeuwarden.nl, t.a.v. het college van burgemeester en wethouders.

  • *

    mondeling: maak een afspraak via 14 058 (ma. t/m vr. 08.30 - 17.00 uur).

Naar boven