Ontwerpbesluit vergunning archeologisch monument De Wezentuin

Logo Texel

Burgemeester en wethouders van Texel maken bekend, dat zij het volgende ontwerpbesluit van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed hebben ontvangen;

Vergunning voor hovenierswerkzaamheden op het perceel met de kadastrale aanduiding: Texel, sectie K, nummer 4040 (Rijksmonumentnummer 46042/locatie park De Wezentuin in Den Burg;

 

  • 1.

    Het (deels) verleggen van paden

  • 2.

    Het herplaatsen van lichtmasten

  • 3.

    De aanleg van grondkabels en mantelbuizen

  • 4.

    Het planten van nieuwe heesters

  • 5.

    Het graven van een zes sleuven ten behoeve van onderzoek boomwortels

Procedure en zienswijzen

Het ontwerpbesluit is voorbereid en wordt volgens de procedure zoals bedoeld in de artikelen 11, tweede lid en 14, eerste lid, van de Monumentenwet en afdeling 3.4 Awb, artikel 3:11 voor een periode van 6 weken ter inzage gelegd.

Het ontwerpbesluit is vanaf dinsdag 9 februari 2021 tot en met 22 maart 2021 ter inzage bij de Publieksbalie op het gemeentehuis van Texel, Emmalaan 15, 1791 AT, Den Burg. De genoemde stukken zijn digitaal beschikbaar via de website van de gemeente Texel www.texel.nl (zoekterm bekendmakingen).

Normaliter is de publieksbalie geopend van maandag tot en met donderdag van 08.30 – 12.30 uur. Vanwege de maatregelen om verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) te voorkomen is het gemeentehuis nu alleen op afspraak geopend. Wij verzoeken u van te voren telefonisch een afspraak te maken om het plan in te zien. Desgevraagd kunnen de stukken ook naar u toegezonden worden. U kunt hiervoor contact opnemen met de balie van de gemeente via telefoonnummer 140222. Op onze website www.texel.nl vindt u de actuele informatie.

Naar boven