Gemeente Ermelo - gecoördineerd vastgestelde besluiten bestemmingsplan Buitenbrinkweg 65 en omgevingsvergunning - Buitenbrinkweg 67 en 69, Ermelo

Logo Ermelo

Het college van burgemeester en wethouders maakt, op grond van artikel 3.32 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met toepassing van de coördinatieregeling uit artikel 3.30 Wro de volgende samenhangende besluiten zijn genomen:

1.

de raad van de gemeente Ermelo heeft in zijn vergadering van 3 februari 2021 besloten tot gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan Buitenbrinkweg 65. Hierbij zijn wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan Buitenbrikweg 65.

2.

burgemeester en wethouders hebben op 10 februari 2021 de omgevingsvergunning voor het bouwen van twee woningen op de locatie Buitenbrinkweg 67 en 69 te Ermelo verleend.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op een functieveranderingsproject waarbij twee woningen gerealiseerd kunnen worden aan de Buitenbrinkweg 67 en 69 te Ermelo.

De omgevingsvergunning voorziet in het bouwen van twee woningen op de locatie Buitenbrinkweg 67 en 69 te Ermelo.

Tegen de ontwerp-besluiten zijn geen zienswijzen ingediend. Wel heeft er een ambtshalve wijziging plaatsgevonden in het bestemmingsplan. Voor de wijziging in het bestemmingsplan wordt verwezen naar de “Nota ambtshalve wijzigingen ontwerpbestemmingsplan ‘Buitenbrinkweg 65’ .

Op 7 oktober 2020 heeft de gemeenteraad besloten op voornoemde besluiten de coördinatieregeling van toepassing te verklaren. De gecoördineerde besluiten inclusief bijlagen doorlopen daarom gezamenlijk de uniforme openbare voorbereidingsprocedure overeenkomstig de Algemene wet bestuursrecht.

Het raadsbesluit ligt met het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken en de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken met ingang van 11 februari 2021 tot en met 24 maart 2021, voor een ieder ter inzage.

Voor het raadplegen van de stukken (verleende omgevingsvergunning) kunt u een afspraak maken met de afdeling Publiekszaken via www.ermelo.nl/afspraak. U kunt het bestemmingsplan raadplegen via www.ermelo.nl/bestemmingsplannen. Het bestemmingsplan Buitenbrinkweg 65,

met identificatienummer NL.IMRO.0233.BPbuitenbrinbkwg65-0401, kunt u ook digitaal raadplegen op

www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online).

Gedurende bovenvermelde termijn van ter inzage legging kunnen belanghebbenden tegen het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het bestemmingsplan en tegen het besluit van het college tot verlening van de omgevingsvergunning beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage. Op grond van de artikelen 3.30 Wro en artikel 8.3 Wro worden de besluiten in de beroepsprocedure als één besluit aangemerkt. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat was tijdig een zienswijze in te dienen. Voorts kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen de wijzigingen in het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerp-bestemmingsplan.

Het instellen van beroep schort de werking van de besluiten niet op. Om dat te bereiken dient degene die beroep instelt tevens een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Ermelo, 10 februari 2021

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

 

Naar boven