Kennisgeving besluit omgevingsvergunning locatie Nobelweg eerste en tweede fase, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Minister van Economische Zaken en Klimaat maakt bekend:

Dat aan Geocombinatie Leeuwarden B.V. te Dokkum, een omgevingsvergunning is verleend voor de activiteiten ‘Oprichting’ (fase 1) en ‘Bouwen’ (fase 2) ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor de locatie Nobelweg, gelegen in de gemeente Leeuwarden, op het perceel kadastraal ingedeeld, gemeente Huizum, sectie L, nummer 85.

De omgevingsvergunning betreft het uitvoeren van twee diepboringen naar aardwarmte op de locatie aan de Nobelweg op het bedrijventerrein de Zwette ten westen van Leeuwarden. De boringen zullen worden uitgevoerd met behulp van een mobiele installatie (boortoren/rig).

Op de ontwerpbesluiten die van 17 december 2020 t/m 27 januari 2021 ter inzage lagen bij de gemeente Leeuwarden en online in te zien waren zijn geen zienswijzen of adviezen ingediend.

Het besluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van 11 februari 2021 gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van de gemeente Leeuwarden te Oldehoofsterkerkhof 2. Wij adviseren u voor de inzage van dit ontwerpbesluit eerst contact op te nemen met de gemeente (tel. 14 058). Ook kunt u de stukken inzien op www.mijnbouwvergunningen.nl/nobelweg.

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot mw. C. Sayginer (tel. 06 15 11 86 25) van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen zes weken na de dag van de ter inzage legging van dit besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord-Nederland, ter attentie van de sector Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD, Groningen.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen dit besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven