Gewijzigd vastgesteld wijzigingsplan ‘Baan 24 Kaatsheuvel’

Logo Loon op Zand

NL.IMRO.0809.WPBaan24-VA01

Het college van burgemeester en wethouders van Loon op Zand maakt bekend het wijzigingsplan ‘Baan 24 Kaatsheuvel’ (met identificatienummer NL.IMRO.0809.WPBaan24-VA01) gewijzigd te hebben vastgesteld. Met het plan wordt de wijziging van de bestemming ‘Agrarisch’ naar ‘Bedrijf’ aan Baan 24 te Kaatsheuvel mogelijk gemaakt.

Aanpassingen wijzigingsplan

Bij de vaststelling van het wijzigingsplan zijn de volgende aanpassingen aangebracht:

Toelichting

  • 1.

    Op bladzijde 4 is de legenda van de afbeelding gewijzigd, zodat de te slopen en de te handhaven bebouwing correct wordt weergegeven.

  • 2.

    Op bladzijde 6 is het aangepaste landschaps- en inrichtingsplan opgenomen.

  • 3.

    In paragraaf 2.2 is een aangepaste berekening opgenomen van de omvang van de investering in kwaliteitsverbetering.

  • 4.

    In de bijlage is de gespecificeerde berekening opgenomen van de investering in ruimtelijke kwaliteit toegevoegd.

Regels

  • 1.

    In artikel 10.1 c is een voorwaardelijke voorwaardelijke verplichting opgenomen ten aanzien van de sloop van bebouwing en de realisering van de landschappelijke inpassing

  • 2.

    In de bijlage van de regels is het aangepaste landschaps- en erfinrichtingsplan opgenomen

Inzage

U kunt het vastgestelde wijzigingsplan inzien. Dit geldt ook voor de stukken die daar bij horen. U kunt dit doen tijdens de beroepstermijn van donderdag 11 februari 2021 tot en met 24 maart 2021. U kunt terecht in Het Klavier, Anton Pieckplein 1 te Kaatsheuvel. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 0416-289111 of bij de receptie in Het Klavier. Bekijk het plan ook via www.loonopzand.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Door de aangescherpte richtlijnen vanuit het RIVM vanwege het coronavirus, wordt geadviseerd het wijzigingsplan digitaal te bekijken via bovengenoemde websites.

Beroep instellen

Tegen het wijzigingsplan kan binnen de genoemde termijn beroep worden ingesteld door:

  • 1.

    Belanghebbenden die op tijd een zienswijze hebben gegeven over het ontwerpwijzigingsplan.

  • 2.

    Belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan te geven.

  • 3.

    Iedere belanghebbende, als het beroep is gericht op de aanpassing in het wijzigingsplan ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan. Hierbij moet worden opgemerkt dat er geen beroep mogelijk is tegen aanpassingen die zijn gedaan in de toelichting van het wijzigingsplan.

In uw beroepschrift moet u minimaal opnemen: de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Stuur uw ondertekend beroepschrift naar:

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019

2500 EA ’s-Gravenhage

Verzoek om voorlopige voorziening en inwerkingtreding wijzigingsplan

Personen die beroep instellen tegen het wijzigingsplan kunnen ook een verzoek om voorlopige voorziening doen. Dit kan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, moet op dat verzoek worden beslist. Tot die tijd treedt het wijzigingsplan niet in werking.

Als geen verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, treedt het wijzigingsplan een dag na afloop van de beroepstermijn in werking.

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met mevrouw mr. R. van der Meijden van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Zij is bereikbaar via telefoonnummer: 0416-289167 of e-mail: r.meijden@loonopzand.nl.

Naar boven