TERINZAGELEGGING ONTWERPBESTEMMINGSPLAN ‘STOMPWIJCKSTRAAT’

Logo Wassenaar

Ontwerpbestemmingsplan ‘Stompwijckstraat’ ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders van Wassenaar heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Stompwijckstraat’, met plannummer NL.IMRO.0629.BPSTOMPW2020-ON01. Dit bestemmingsplan maakt de herontwikkeling van de locatie Stompwijckstraat mogelijk. Woningbouwvereniging St. Willibrordus wil op deze locatie 86 sociale huurwoningen voor senioren realiseren, ter vervanging van de huidige 40 woningen.

Op deze procedure is de Crisis- en Herstelwet van toepassing.

Geen MER verplicht

Op grond van artikel 7.19 eerste lid, van de Wet milieubeheer is besloten dat geen milieueffectrapportage behoeft te worden opgesteld, omdat de activiteit niet leidt tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu, zoals bedoeld in het Besluit milieueffectrapportage. Hetgeen blijkt uit de aanmeldnotitie en de toelichting bij het ontwerpbestemmingsplan.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Stompwijckstraat’ ligt gedurende zes weken, vanaf donderdag 11 februari 2021 tot en met woensdag 24 maart 2021, ter inzage bij het Klantencontactcentrum van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45 te Wassenaar. Het plan is ook in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.wassenaar.nl onder inwoners\ wonen en bouwen\ bestemmingsplannen\ overzicht bestemmingsplannen.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk zienswijzen indienen op dit ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad van Wassenaar, Postbus 499, 2240 AL Wassenaar. Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer via tel. 14070 (toets alleen deze vijf cijfers).

Wassenaar, 10 februari 2021

Burgemeester en wethouders van Wassenaar

Naar boven