Ontwerpbestemmingsplan de Wijk, deelplan Prins Clauslaan 6 (uitbreiding woonzorgcentrum Dunninghe)

Logo De Wolden

 

Burgemeester en wethouders van De Wolden maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan de Wijk, deelplan Prins Clauslaan 6 ter inzage wordt gelegd.

Het plan

Woonzorgcentrum Dunninghe zal worden uitgebreid met 14 aanleunwoningen. Van de 36 huidige aanleunwoningen zullen er 15 worden omgezet naar intramurale zorgplaatsen. De nieuwe bebouwing zal bestaan uit 2 bouwlagen met een kap. Met deze opzet wordt aangesloten op de bestaande bebouwing op het terrein.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken liggen van 11 februari tot en met 24 maart 2021 ter inzage. Inzien kan via:

  • 1.

    Een bezoek aan de gemeentewinkel, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde. Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus is het gemeentehuis alleen op afspraak te bezoeken.

  • 2.

    De gemeentelijke website: www.dewolden.nl/bestemmmingsplan.

  • 3.

    Ruimtelijke plannen: u kunt zoeken op adres of op planidentificatie: NL.IMRO. 1690.2020BP1003002-ON01

Reageren

Iedereen kan tijdens de bovengenoemde periode van zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad. Schriftelijk kunt u dit doen via Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (T 14 0528).

De Wolden, 10 februari 2021

Burgemeester en wethouders

Naar boven