Bekendmaking ontwerpbesluiten Tata Steel IJmuiden B.V., Rijkswaterstaat

Kennisgeving

Waterwet

Ontwerpbesluiten Tata Steel IJmuiden B.V.

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht kennis van het voornemen om positief te beschikken op de aanvraag van Tata Steel IJmuiden B.V. te Velsen-Noord ingevolge de Waterwet. De aanvragen hebben betrekking op:

  • 1. het brengen van stoffen afkomstig van het bedrijfsonderdeel Hoogovens via riool 100 op de Buitenhaven (zaaknummer RWSZ2017-00012352) en

  • 2. het brengen van stoffen afkomstig van het bedrijfsonderdeel Kooks- en Gasfabrieken (KGF) in de Buitenhaven en de 1e Rijksbinnenhaven (zaaknummer RWSZ2017-00017420).

Terinzagelegging

De aanvragen, de ontwerpbesluiten en andere daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 12 februari tot en met 26 maart 2021 ter inzage bij:

  • a. Rijkswaterstaat West-Nederland Noord, afdeling Vergunnin gverlening, Toekanweg 7 te Haarlem (op afspraak, telefoon 0621167116);

  • b. de Milieudienst IJmond, Stationsplein 48b te Beverwijk.

In verband met sluiting van overheidsgebouwen als gevolg van de Corona-pandemie kan het zijn dat stukken die ter inzage zijn gelegd niet ter plaatse kunnen worden ingezien. De stukken zullen daarom desgewenst, op verzoek digitaal worden toegestuurd. U kunt contact opnemen met gemeente, over alternatieve mogelijkheden van inzien.

Wilt u stukken digitaal ontvangen of heeft u vragen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling Vergunningverlening, tefefoon 0621167116.

Zienswijzen

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn zijn zienswijzen hieromtrent mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij Rijkswaterstaat West-Nederland Noord, afdeling Vergunningverlening, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT, namens deze, hoofd afdeling Vergunningverlening Rijkswaterstaat West-Nederland Noord A.F. Wolters

Naar boven