Ontwerp Bestemmingsplan Herontwikkelingslocaties Brugstraat en Beekstraat

Logo Hengelo

 

Welbions is van plan om twee percelen aan de Brugstraat en Beekstraat te herontwikkelen tot locatie voor woningbouw. Het perceel aan de Beekstraat wordt herontwikkeld voor 5 drive-in woningen. Op het perceel aan de Brugstraat worden 29 appartementen gerealiseerd voor sociale huur.

Deze ontwikkelingen passen niet binnen het geldende bestemmingsplan Centrum 2013. Daarom moet het bestemmingsplan worden herzien. Het voorliggende bestemmingsplan Herontwikkelingslocaties Brugstraat en Beekstraat voorziet daarin.

 

 

Inzien en zienswijzen

U kunt het ontwerp bestemmingsplan en de bijbehorende stukken van 10 februari tot en met 23 maart 2021 inzien op https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0164.BP0140-0201. Tijdens de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk, mondeling of digitaal zienswijzen indienen bij de gemeenteraad o.v.v. zaaknummer 3193383. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met Mariska de Vries, telefoonnummer 14074. Een digitale zienswijze kunt u uitsluitend kenbaar maken via www.hengelo.nl/rozienswijze.

 

Naar boven