Omgevingsvergunning Dijkgraafweg naast 23, Hazerswoude-Dorp

Logo Alphen aan den Rijn

Burgemeester en wethouders van Gemeente Alphen aan den Rijn maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het bouwen van een kas, een waterbassin en het veranderen van de 3 in-en uitritten op de locatie Dijkgraafweg naast 23 te Hazerswoude-Dorp.

Ter inzage

Vanaf 11 februari 2021 liggen het besluit en de daarvan deel uitmakende stuken gedurende zes weken ter inzage bij de informatiebalie in het Gemeentehuis. U kunt de stukken ook digitaal inzien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0484.V2018362dkgrfwgn23-VA01).

Rechtsbescherming

Op de eerder ter inzage gelegen ontwerp omgevingsvergunning zijn zienswijzen ingediend. Naar aanleiding daarvan is de vergunning op enkele punten gewijzigd.

In de periode van terinzagelegging kan tegen het beroep worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die een zienswijze op de ontwerp omgevingsvergunning heeft ingediend;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat hij of zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn of haar zienswijzen op de ontwerp omgevingsvergunning naar voren heeft gebracht;

  • iedere belanghebbende tegen de wijziging die zijn aangebracht ten opzichte van de ontwerp omgevingsvergunning

Het beroep richt u aan de Rechtbank Den Haag, postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Een beroepschrift bevat de gronden van beroep en het kenmerk van het besluit tegen welke het zich richt. Verder is het beroepschrift gedateerd en voorzien van naam, adres en handtekening van de belanghebbende. Het indienen van een beroepschrift schorst niet automatisch de werking van het bestreden besluit. U kunt hiervoor ingevolge artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH ‘s-Gravenhage.

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, 10 februari 2021

Naar boven