Omgevingsvergunning Bloemersmastraat 1A in Niekerk

Logo Westerkwartier

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartier geven overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) kennis van het voornemen een omgevingsvergunning te verlenen voor het verhuizen van het kinderdagverblijf op het perceel Bloemersmastraat 1 A in Niekerk kadastraal bekend gemeente Oldekerk, sectie B, nummer 1759, geregistreerd onder Z202003667,

De omgevingsvergunning wordt verleend voor de volgende activiteiten:

  •  

    Brandveilig gebruiken.

Genoemde werkzaamheden zijn omgevingsvergunningplichtig, maar willen wij mogelijk maken. Omdat de werkzaamheden ingrijpend zijn voor het brandveilig gebruik, wordt de uitgebreide voorbereidingsprocedure gevolgd.

Inzage

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 8 februari 2021 tot en met 22 maart 2021 tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis in Zuidhorn, Hooiweg 9 te Zuidhorn.

Instellen beroep

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na bekendmaking een beroepschrift indienen bij de rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen (postbus 150, 9700 AD Groningen). Een beroepschrift dient te worden ondertekend en ten minste de volgende gegevens te bevatten:

  •  

    de naam en het adres van de indiener;

  •  

    de dagtekening;

  •  

    een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  •  

    de gronden van het beroep.

Er kan ook digitaal beroep ingesteld worden bij genoemde rechtbank via loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet men wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde website voor de precieze voorwaarden.

Naar boven