Ontwerpbestemmingsplan “Oudebaan ong. Milsbeek”

Logo Gennep

De gemeente Gennep heeft het ontwerpbestemmingsplan “Oudebaan ong. Milsbeek” opgesteld. Het plan ziet op de toevoeging van een extra bouwvlak voor de realisatie van één nieuwe woning op het perceel Oudebaan ong. (tussen nummer 28 en 30) te Milsbeek.

Inzage en indienen van een zienswijze.

Het ontwerpbestemmingsplan “Oudebaan ong. Milsbeek” met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 11 februari 2021 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de Poort van Gennep in het gemeentekantoor van Gennep. Voor inzage buiten de openingstijden kunt u een afspraak maken via (0485) 494141.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken raadpleegbaar en beschikbaar op:

  • www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer: NL.IMRO.0907.BP20103OUDEBAANMIL-ON01

  • www. gennep.nl > bouwen en wonen > bestemmingsplannen.

Gedurende de periode van terinzagelegging (dus tot en met woensdag 24 maart 2021) kan eenieder een zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan.

Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan de gemeenteraad van Gennep, t.a.v. Burgemeester en Wethouders van Gennep, Postbus 9003, 6590 HD Gennep, onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan Oudebaan ong. Milsbeek”.

Het is ook mogelijk om mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken via (0485) 494141. Het is niet mogelijk om via e-mail een zienswijze in te dienen.

ANTERIEURE OVEREENKOMST

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 6.24, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeente Gennep een anterieure overeenkomst heeft gesloten met de betreffende initiatiefnemers. De anterieure overeenkomst is een overeenkomst over grondexploitatie die de gemeente met de grondeigenaar in het exploitatiegebied sluit, voordat een planologische maatregel is vastgesteld.

Inhoud overeenkomst

Op 18 december 2020 is een anterieure overeenkomst gesloten met initiatiefnemers m.b.t. het realiseren van één nieuwe woning op het perceel Oudebaan ong. (tussen nummer 28 en 30) te Milsbeek. In deze overeenkomst zijn afspraken vastgelegd over planschade en ambtelijke kosten/leges.

Zakelijke beschrijving ter inzage

Bovenstaande zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomsten ligt met ingang van donderdag 11 februari 2021 gedurende zes weken ter inzage tijdens openingstijden bij de Poort van Gennep in het gemeentekantoor, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep. Voor inzage buiten de openingstijden kunt u een afspraak maken via (0485) 494141.

Tegen de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

 

 

 

 

Gennep, 9 februari 2021

Burgemeester en Wethouders van Gennep

Naar boven