Gemeente Mill en Sint Hubert - ontwerpbestemmingsplan - buitengebied, Krommedijk 28, Mill

Logo Mill en Sint Hubert

Burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, Krommedijk 28 Mill’ ter inzage wordt gelegd.

Het plangebied ligt aan de Krommedijk 28 in Mill (5451 NL). De locatie is kadastraal bekend als gemeente Mill, sectie N, nummers 614, 786 en 894. Het plan voorziet in omzetting van de bestemming voor een melkveehouderij naar een agrarisch-technisch hulpbedrijf (mestopslag- en mesthandelsbedrijf en een loonwerkbedrijf).

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage van dinsdag 9 februari 2021 tot en met maandag 22 maart 2021. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.0815.BPBuKrommedijk28-ON01.

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Mill en Sint Hubert, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer R. Harmsen, afdeling Publiek, team Ruimtelijk Beleid, algemeen telefoonnummer 0485-460300. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

Mill, 4 februari 2021

Burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert

 

Naar boven