Ontwerpbesluiten 't Speykpark Lisse fase 3

Logo Lisse

 

Aan de Ringvaart in Lisse wordt ’t Speykpark fase 3 ontwikkeld. De woningen maken onderdeel uit van de stedelijke ontwikkeling ‘De Waterkanten’ in Lisse. Voor deze woningen is een nieuw stedenbouwkundig plan gemaakt. Dit nieuwe plan past binnen de toegestane wijzigingsmogelijkheden van dit bestemmingsplan. Het college van Lisse is heeft voor de nieuwe woningen een ontwerpwijzigingsplan opgesteld. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0553.wpwaterkanten-onx1.

Ligging plangebied

Het wijzigingsplan ‘Waterkanten’ heeft betrekking op het gebied dat globaal gelegen is aan de oostkant van Lisse. De afwijkingslocaties bevinden zich ter plaatse van woningen die zijn gesitueerd aan dat gedeelte van de Van Speykstraat dat evenwijdig aan de Tasmanstraat is gelegen.

Coördinatie

Voor de ontwikkeling van 't Speykpark fase 3 heeft het college een coördinatiebesluit genomen. Voor alle besluiten die genomen moeten worden ten behoeve van dit plan, wordt gelijktijdig dezelfde procedure doorlopen. Daarom liggen de volgende ontwerpbesluiten ter inzage:

1. Het ontwerp wijzigingsplan Waterkanten

2. De hieraan gerelateerde ontwerp-omgevingsvergunning voor 4 woningen.

Zienswijze

De stukken met betrekking tot het ontwerpwijzigingsplan Waterkanten en de ontwerp omgevingsvergunning liggen van donderdag 11 februari 2021 tot en met woensdag 24 maart 2021 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis van Lisse. We werken vanwege de coronamaatregelen alleen nog op afspraak. Wilt u langskomne om de ontwerpbesluiten in te zien, dan kunt u telefonisch een afspraak maken met mevrouw A. Stegeman op het telefoonnummer 14 0252.

De besluiten zijn vanaf donderdag 11 februari 2021 voor zes weken te vinden op de website van de gemeente Lisse en op de landelijke website:www.ruimtelijkeplannen.nl.

U kunt tot en met woensdag 24 maart 2021 uw zienswijze indienen. Richt uw brief aan burgemeester en wethouders van de gemeente Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse. U kunt ook mondeling uw zienswijze geven.

Wilt u meer weten of heeft u vragen?

Voor meer informatie of vragen over de ontwerpbesluiten kunt u contact opnemen met mevrouw A. Stegeman, te bereiken via het volgende mailadres: A.stegeman@hltsamen.nl, of telefonisch via nummer 14 0252.

Naar boven