Het bouwen van een voetgangersbrug aan de Kaai, ter hoogte van huisnummer 31, te Sluis

Logo Sluis

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sluis maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor het bouwen van een voetgangersbrug aan de Kaai, ter hoogte van huisnummer 31, te Sluis.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 4 februari 2021 gedurende zes weken tijdens openingstijdens ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. Tevens is het plan digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatie NL.IMRO.1714.ogbrugsluis-ON02.

Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden aan burgemeester en wethouders van Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg. In deze periode kunnen ook mondelinge zienswijzen worden ingebracht.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Oostburg, 3 februari 2021

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS,

mr. M.D.D. Vermue, burgemeester

S.I. de Kievit-Minnaert, gemeentesecretaris

Naar boven