Gemeente Weert - verlening omgevingsvergunning - realiseren zonnepark - Heltenbosdijk 2a, Weert

Logo Weert

Burgemeester en wethouders van Weert maken bekend dat zij op 27 januari 2021 de omgevingsvergunning (uitgebreid) ‘Heltenbosdijk 2a’ hebben verleend. Met ingang van 4 februari 2021 liggen gedurende zes weken, dat wil zeggen tot en met 17 maart 2021, het besluit met bijbehorende stukken bij de informatie- en servicebalie van het stadhuis, Wilhelminasingel 101, ter inzage.

Ligging plangebied en strekking omgevingsvergunning ‘Heltenbosdijk 2a’

Het plangebied ligt aan de Heltenbosdijk 2a in Weert. De omgevingsvergunning heeft betrekking op het realiseren van een zonnepark op een gedeelte van het agrarisch bouwblok.

Raadplegen

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken, is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.0988.PBHeltenbosdijk2a-VA01.

Beroep

Belanghebbenden kunnen tegen genoemd besluit beroep instellen. De termijn voor het indienen van een beroepschrift vangt aan met ingang van de dag na de datum van de terinzagelegging van dit besluit en bedraagt zes weken (5 februari 2021 tot en met 18 maart 2021).

Het beroep dient schriftelijk te worden ingediend bij de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Post­bus 950, 6040 AZ Roermond. Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter van genoemde rechtbank is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Weert, 3 februari 2021

Burgemeester en wethouders van Weert,

M.J.M. Meertens

gemeentesecretaris,

C.C. Leppink – Schuitema

burgemeester,

 

Naar boven