Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan “Mariëndaalseweg 17 Angerlo”

Logo Zevenaar

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de gemeenteraad op 27 januari 2021 met toepassing van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan “Mariëndaalseweg 17 Angerlo” ongewijzigd heeft vastgesteld en heeft besloten geen exploitatieplan vast te stellen. Dit bestemmingsplan voorziet in het omzetten van een agrarische bedrijfsbestemming naar een bestemming waar twee burgerwoningen mogelijk zijn.

Inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 11 februari 2021 ter inzage bij loket Vergunningen in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. Het bestemmingsplan is digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site https://0299.ropubliceer.nl/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN: NL.IMRO.0299.BP00MARIENDWG17-VA01.

Beroep instellen

Met ingang van 12 februari tot en met 25 maart 2021kan beroep worden ingesteld door:

een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden, dat hij of zij niet tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht bij de gemeenteraad tegen het ontwerpbestemmingsplan;

Beroep kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de genoemde Afdeling. Wij wijzen u erop dat er bij het instellen van beroep c.q. het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening griffierechten zijn verschuldigd. U kunt deze griffierechten vinden op www.raadvanstate.nl

Inwerkingtreden van het bestemmingsplan.

Het besluit treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven