Kennisgeving ontwerpbeschikking, Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Logo Reimerswaal

Op grond van de Inspraakverordening van de gemeente Reimerswaal en in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht maken burgemeester en wethouders bekend, dat vanaf donderdag 4 februari 2021 tot en met donderdag 18 maart 2021 de volgende ontwerpbeschikking voor iedereen ter inzage ligt:

 

Locatie: Polderweg 8 in Kruiningen

Voor: het realiseren van een nieuwe bedrijfsloods met een bedrijfswoning en waterbassin en het plaatsen van 5 caravans ten behoeve van de huisvesting van 19 arbeidsmigranten aan de Polderweg 8 in Kruiningen.

 

De ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken zijn met ingang van 4 februari 2021 gedurende zes weken in te zien op de website van Ruimtelijkeplannen.nl. Ook kunt u de stukken tijdens de openingstijden inzien bij de balie in het gemeentehuis aan het Oude Plein 1 in Kruiningen. Een afspraak kunt u maken door te bellen met de gemeente, telefoonnummer 14 0113.

Zienswijze

Eenieder kan gedurende bovengenoemde termijn van zes weken een (gemotiveerde) zienswijze indienen. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan burgemeester en wethouders van de gemeente Reimerswaal (adres: Postbus 70, 4416 ZH Kruiningen). Ook bestaat er de mogelijkheid om digitaal een zienswijze in te dienen. Kijk hiervoor op www.reimerswaal.nl. U dient voor het digitaal indienen van een zienswijze over een Digi-D te beschikken. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Nadere informatie Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw van Hoepen van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Zij is bereikbaar via ons centrale telefoonnummer 14 0113 of via ons e-mailadres gemeente@reimerswaal.nl.

 

Kruiningen 3 februari 2021

Namens burgemeester en wethouders van de gemeente Reimerswaal,

ir. J. Gideonse

Hoofd afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling

Naar boven