Terinzagelegging ontwerp-omgevingsvergunning en ontwerpbesluit hogere grenswaarden Lindelaan 36-38

Logo Zwijndrecht

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht geven kennis van de terinzagelegging van de ontwerp-omgevingsvergunning ‘Lindelaan 36-38' (2020-085-U) voor de realisatie van 26 woningen op de plek van de voormalige bedrijfslocatie aan de Lindelaan 36 en de bestaande woningen Lindelaan 38, 38a en 38b. De aanvraag heeft betrekking op de activiteiten 'Bouwen' en 'Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening'. Tevens geven burgemeester en wethouders van Zwijndrecht kennis van de terinzagelegging van het ontwerpbesluit hogere grenswaarden. Dit besluit is nodig omdat de nieuwe woningen een hogere geluidbelasting zullen ondervinden ten gevolge van railverkeerslawaai van het spoortraject Rotterdam-Dordrecht (maximaal 61 dB).

Inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning (met bijbehorende stukken) en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden liggen vanaf 4 februari 2021 gedurende zes weken ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht. De aangepaste openingstijden van het gemeentehuis zijn:

- Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 9.00-11.00 uur

- Woensdag van 15.00-20.00 uur

Om de stukken op het gemeentehuis in te zien, dient u een afspraak te maken door een e-mail te sturen aan: vergunningen@zwijndrecht.nl of telefonische een afspraak te maken via telefoonnummer 14 078).

De ontwerp-omgevingsvergunning en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden zijn ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder bestemmingsplannen → omgevingsvergunningen (uitgebreide procedure)) of door in de zoekbalk bovenin te zoeken op het woord 'Lindelaan 36-38'.

Zienswijze

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij het college van burgemeester en wethouders zienswijzen op de ontwerp-omgevingsvergunning en/of het ontwerpbesluit hogere grenswaarden naar voren brengen onder vermelding van 'zienswijze Lindelaan 36-38' met verwijzing naar het besluit of de vergunning waar de zienswijze op ziet. Dit kan op de volgende wijze:

  • 1.

    schriftelijk (adres: gemeente Zwijndrecht, postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht),

  • 2.

    per e-mail (e-mailadres: gemeente@zwijndrecht.nl),

  • 3.

    mondeling, na afspraak met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoon 14 078).

Zwijndrecht, 3 februari 2021

Naar boven