Ontwikkelkader toekomstige dorpsuitbreiding Zieuwent

Logo Oost Gelre

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat bovengenoemd ontwikkelkader voor de toekomstige uitbreiding van Zieuwent met ingang van 5 februari 2021 voor iedereen ter inzage ligt.

Met het ontwikkelkader worden de kaders aangegeven voor toekomstige plannen op het gebied van woningbouw, zonnepark en landschappelijk inrichting op de percelen gelegen tussen Werenfriedstraat en Dorpsstraat. Toekomstige plannen worden getoetst aan dit ontwikkelkader.

Het ontwikkelkader kan worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde. Ook kunt u het ontwikkelkader digitaal raadplegen via de gemeentelijke website www.oostgelre.nl. Het ontwikkelkader ligt voor een termijn van vier weken ter inzage, dus tot en met 4 maart 2021. 

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk zijn reactie geven op dit ontwikkelkader. De reacties worden voorgelegd aan de gemeenteraad die zal moeten instemmen met dit ontwikkelkader. U dient uw reactie dan ook te richten aan de gemeenteraad van Oost Gelre, postbus 17, 7130 AA te Lichtenvoorde.

 

Naar boven