Ontwerp bestemmingsplan “Wanroij, Kattenstraat”

Logo Sint Anthonis

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerp bestemmingsplan ‘Wanroij, Kattenstraat’ ter inzage ligt.

Inhoud ontwerp bestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk 10 woningen te bouwen met de daarvoor noodzakelijke infrastructuur op de locatie gelegen aan de Kattenstraat te Wanroij. Tevens wordt aan de provincie Noord-Brabant verzocht om een herbegrenzing van het werkingsgebied “Stedelijk gebied”.

  

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan ligt met ingang van 2 februari 2021 voor de duur van zes weken ter inzage. Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Vul bij plannaam NL.IMRO.1702.2BPKattenstr-ON01 in.  

Normaal gesproken kunt u het bestemmingsplan en het verzoek om herbegrenzing inzien op het gemeentehuis. In verband met de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus regelen wij dit tijdelijk op maat. Wilt u het bestemmingsplan inzien, neem dan contact op met Gérard Kusters, zijn e-mailadres is gerardkusters@sintanthonis.nl, rechtstreeks telefoonnummer: 0485 -208197.

Dan bespreken we wat uw concrete vraag is en hoe we in uw informatiebehoefte kunnen voorzien.

Gedurende de termijn van de ter inzage legging kan door een ieder een schriftelijke dan wel mondelinge zienswijze op het ontwerp bestemmingsplan kenbaar gemaakt worden.

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerp bestemmingsplan kunnen worden ingediend bij de gemeenteraad, Postbus 40, 5845 ZG Sint Anthonis. Zienswijzen op het voornemen tot herbegrenzing kunnen worden ingediend bij burgemeester en wethouders, Postbus 40, 5845 ZG Sint Anthonis.

Mondelinge zienswijzen kunnen gedurende de bovengenoemde termijn kenbaar gemaakt worden bij Gérard Kusters te bereiken op telefoonnummer (0485) 208 197, of het Klantcontactcentrum. (0485) 388 888.

 

Naar boven