Ontwerpbestemmingsplan Kerkdijk 27, Ansen

Logo De Wolden

 

Burgemeester en wethouders van De Wolden maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Kerkdijk 27, Ansen ter inzage wordt gelegd.

Het plan

Aan de Kerkdijk 27 in Ansen bestaat het voornemen om een vrijstaande woning te realiseren. Het betreft nu een onbebouwd stuk grond. Voorheen was deze grond onderdeel van de tuin bij de vrijstaande woning aan de Kerkdijk 25, maar dit stuk grond is in 2019 van de tuin afgesplitst. Het betreft het kadastrale perceel Ruinen, sectie I nummer 580.

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken, liggen van 4 februari tot en met 17 maart ter inzage. Inzien kan via:

  • 1.

    Een bezoek aan de gemeentewinkel, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde. Gedurende de maatregelen vanwege het coronavirus zijn de gemeentelijke gebouwen beperkt toegankelijk en wordt u verzocht om een afspraak te maken, mocht het noodzakelijk voor u zijn om bij de balie de stukken in te zien.

  • 2.

    De gemeentelijke website: www.dewolden.nl/bestemmingsplan.

  • 3.

    Ruimtelijke plannen, zoek op planidentificatie: NL.IMRO.1690.BP00462-ON01

Reageren

Iedereen kan tijdens de bovengenoemde periode van zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad. Schriftelijk kunt u dit doen via DWD: Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (T 14 0528)

Naar boven