Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied – Park Onze Woudstee

Logo Harderwijk

Het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied – Park Onze Woudstee heeft tot doel de in het plan opgenomen recreatiewoningen te bestemmen voor wonen en de transformatie van horecagelegenheid De Herberg naar huurappartementen (sociale huur en middeldure huur categorie). Het plangebied betreft de gronden van Park Onze Woudstee, Parallelweg 26 te Hierden.

Ontwerpbesluit hogere waarde

Ten behoeve van het bestemmingsplan is tevens een besluit hogere waarde ingevolge artikel 83 Wet geluidhinder in voorbereiding. Met de vaststelling van een hogere waarde wordt transformatie van de in het plan opgenomen recreatiewoningen naar wonen op Park Onze Woudstee mogelijk gemaakt.

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarde liggen met ingang van 4 februari gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzage termijn kan een ieder schriftelijk of digitaal een zienswijze indienen bij:

- de gemeenteraad tegen het ontwerpbestemmingsplan;

- burgemeester en wethouders tegen het ontwerpbesluit hogere waarde.

Het indienen van een digitale zienswijze kan alleen via www.harderwijk.nl/zienswijze. Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met: domein Ruimte, mw. C. vanden Bedem, tel. 411911.

Het plan (NL.IMRO.0243.BP00237-0001) kunt u raadplegen via de landelijke website : https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/view?planidn=NL.IMRO.0243.BP00237-0001 (bronbestanden: https://digitaleplannen.nl/0243/).

Zakelijke beschrijvingen

Ten behoeve van het aantonen van de economische uitvoerbaarheid van het plan is met de betreffende eigenaren een anterieure overeenkomst gesloten. Zakelijke beschrijvingen van de inhoud van de overeenkomsten liggen gedurende dezelfde periode op dezelfde locatie voor een ieder ter inzage. Tegen de gesloten overeenkomsten en de zakelijke beschrijvingen kan geen bezwaar of beroep worden ingediend. Informatie: mw. G. Somerwil, tel. 411911.

Naar boven