Wijzigingsplan Drielanden – Fokko Kortlanglaan 119-127

Logo Harderwijk

Met gebruikmaking van de in het bestemmingsplan Drielanden – Groene Zoom opgenomen wijzigingsbevoegdheid, wordt met het wijzigingsplan Drielanden – Fokko Kortlanglaan 119-127 de ontwikkeling van nieuwe woningen op de betreffende percelen mogelijk gemaakt. Het plangebied ligt tegen de gemeentegrens van Ermelo aan en omvat de percelen Fokko Kortlanglaan 119 en 127.

Ontwerpbesluit hogere waarde

Ten behoeve van het bestemmingsplan is tevens een besluit hogere waarde ingevolge artikel 83 Wet geluidhinder in voorbereiding. Met de vaststelling van een hogere waarde wordt de realisatie van de nieuwe woning mogelijk gemaakt.

Het ontwerp-wijzigingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarde liggen met ingang van 4 februari 6 weken voor belanghebbenden ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzage termijn kan een ieder tegen dit plan en/of het ontwerpbesluit hogere waarde schriftelijk of digitaal hun zienswijzen kenbaar maken bij Burgemeester en wethouders. Het indienen van een digitale zienswijze kan alleen via www.harderwijk.nl/zienswijze. Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met: domein Ruimte, dhr. H. Nienhuis, tel. 411911.

Het plan (NL.IMRO.0243.WP00181-0001) kunt u raadplegen via de landelijke website: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/view?planidn=NL.IMRO.0243.WP00181-0001 (bronbestanden: https://digitaleplannen.nl/0243/).

Zakelijke beschrijving:

Ten behoeve van het aantonen van de economische uitvoerbaarheid van de plannen is met de betreffende eigenaar een anterieure overeenkomst gesloten. Een zakelijke beschrijving van de inhoud van bovengenoemde overeenkomst ligt gedurende dezelfde periode op dezelfde locatie voor een ieder ter inzage. Tegen de gesloten overeenkomsten en de zakelijke beschrijving kan geen bezwaar of beroep worden ingediend. Informatie: dhr. H. Nienhuis, tel. 411911.

 

Naar boven