VOORBEREIDINGSBESLUIT “Terreinen GPS”

Logo Nunspeet

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nunspeet maakt op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn openbare vergadering van 28 januari 2021 heeft besloten om een voorbereidingsbesluit te nemen om onwenselijke ruimtelijke invullingen van een deel van bedrijventerrein De Kolk tegen te gaan. Het betreft het gebied “Terreinen GPS” zoals aangegeven op de bij het besluit behorende verbeelding met de identificatie NL.IMRO.0302.VB00010-vg01.

 

In het gebied waarvoor dit voorbereidingsbesluit is genomen, geldt dat:

  • 1.

    het verboden is om het gebruik van gronden en bouwwerken of een deel daarvan te wijzigen in een andere vorm van gebruik dan aanwezig is op de dag van inwerkingtreding van dit voorbereidingsbesluit.

     

In het gebied waarvoor dit voorbereidingsbesluit is genomen, geldt verder dat:

  • 1.

    het verboden is om zonder omgevingsvergunning werken geen bouwwerken zijnde of werkzaamheden uit te voeren anders dan normaal onderhoud.

     

Verder is bepaald dat het voorbereidingsbesluit in werking treedt op de dag van de bekendmaking van de terinzagelegging van het voorbereidingsbesluit.

Het voorbereidingsbesluit en de tekening liggen vanaf maandag 1 februari 2021, de datum waarop het voorbereidingsbesluit in werking treedt, gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis.

Het voorbereidingsbesluit met de daarbijbehorende stukken kan digitaal worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl (IMRO nummer NL.IMRO.0302.VB00010-vg01).

 

Wettelijk is bepaald dat tegen het voorbereidingsbesluit geen bezwaar en beroep kan worden ingesteld.

 

Naar boven