Vastgesteld bestemmingsplan ‘Partiële herziening BP Buitengebied 2012 – woningsplitsing Walem 39’

Logo Valkenburg aan de Geul

 

Op 14 december 2020 heeft de gemeenteraad van Valkenburg aan de Geul het bestemmingsplan ‘Partiële herziening BP Buitengebied 2012 – woningsplitsing Walem 39’ vastgesteld.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de adressen Walem 39 en 39A te Walem en is bedoeld om een reeds gerealiseerde woningsplitsing te legaliseren.

Inzage

Het bestemmingsplan is gedurende de ter inzage termijn, die loopt van 4 februari tot en met 17 maart 2021, op de volgende wijze in te zien:

  • digitaal via de website https://www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • analoog (de papieren versie) in het gemeentehuis, uitsluitend op afspraak via het Klantcontactcentrum (KCC) van de gemeente, te bereiken via tel.14 043.

Beroep

Gedurende de ter inzage termijn kan beroep ingesteld worden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te Den Haag, door:

  • 1.

    een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan heeft ingediend;

  • 2.

    een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij of zij niet tijdig een zienswijze heeft ingediend;

  • 3.

    eenieder, tegen de wijziging die de gemeenteraad bij de vaststelling heeft aangebracht.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dit vergt kan de belanghebbende die beroep heeft ingesteld een verzoek om een voorlopige voorziening te treffen indienen. Als een dergelijk verzoek wordt ingediend binnen de beroepstermijn van zes weken, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Een verzoek om een voorlopige voorziening dient gericht te worden aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, EA te Den Haag.

Valkenburg, februari 2021

Naar boven