Gemeente Aalsmeer – ontwerp omgevingsvergunning Andorraweg 1 Aalsmeer

Logo Aalsmeer

Z20-029478

Als onderdeel van de transformatie van een verouderd glastuinbouwgebied naar een nieuw bedrijvenpark voor onder meer de bloemen- en plantensector wordt een perceel tussen de Aalsmeerderweg en de Middenweg bebouwd ten behoeve van een nieuw distributiecentrum voor de tuincentra van Intratuin. Het huidige distributiecentrum bevindt zich op het perceel Middenweg 23. Vanwege de verlegging van de Middenweg en de aanleg van een nieuwe ontsluitingsweg dient het huidige bedrijfsgebouw van het distributiecentrum te worden gesloopt.

Voor de nieuwe locatie van het distributiecentrum van Intratuin is een bouwplan opgesteld. In dit bouwplan is een nieuw bedrijfsgebouw met aangrenzende parkeerterreinen voorzien. Het bouwplan voor het distributiecentrum van Intratuin past niet in de geldende beheersverordening 'Green Park Aalsmeer 2017'. De beheersverordening maakt ter plaatse geen gebouw mogelijk. Om een bedrijfsgebouw op deze locatie alsnog mogelijk te maken is een planologische procedure nodig.

 

Ter inzage

Met ingang van 29 januari 2021 ligt de ontwerpomgevingsvergunning gedurende 6 weken met de daarbij behorende stukken, op de volgende wijzen ter inzage:

  • in digitale vorm via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatiecode: NL.IMRO.0358.OIAVDB15xB-OW01, en

  • via de gemeentelijke website, link: http://0358.ropubliceer.nl

  • de balie van de receptie in het gemeentehuis van Aalsmeer, Raadhuisplein 1. In verband met maatregelen in het kader van corona (Covid-19) dient hiervoor eerst een afspraak te worden gemaakt via tel. 0297-387575;

  • de Balie Bouwen en Vergunningen in het raadhuis van Amstelveen, Laan Nieuwer Amstel 1, In verband met maatregelen in het kader van corona (Covid-19) dient hiervoor eerst een afspraak te worden gemaakt via tel. 020-5404911.

 

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder een zienswijze betreffende de ontwerpbeschikking inzake de omgevingsvergunning (bij voorkeur) schriftelijk bij het college van burgemeester en wethouders (postbus 253, 1430 AG Aalsmeer) kenbaar maken of digitaal via fu-so@amstelveen.nl onder vermelding van “zienswijze ontwerp omgevingsvergunning Andorraweg 1, Z20-029478”.

Zienswijzen kunnen naar keuze ook mondeling naar voren worden gebracht. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u via het centrale nummer 0297-387575 een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar.

Naar boven