Kennisgeving onttrekking aan het openbaar verkeer van de bij het Rijk in beheer en onderhoud zijnde afrit Schelphoek, gelegen langs de N59 vanuit Serooskerke richting Zierikzee, ter hoogte van hmp 9,4 in de gemeente Schouwen-Duiveland

Rijkswaterstaat Corporate Dienst

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat maakt, gelet op het bepaalde in artikel 3:42, eerste lid van de Algemene wet bestuursrecht, het volgende bekend.

Bij koninklijk besluit van 20 januari 2021, nr. 2021000081, is besloten de afrit Schelphoek, gelegen langs de N59 vanuit Serooskerke richting Zierikzee, ter hoogte van hmp 9,4 in de gemeente Schouwen-Duiveland, aan het openbaar verkeer te onttrekken.

Terinzagelegging

Een afschrift van bovengenoemd besluit en bijbehorende tekening liggen ter inzage van 15 december 2021 tot en met 25 januari 2022, op de volgende adressen:

  • Gemeente Schouwen-Duiveland, in de hal van het gemeentehuis, Laan van St. Hilaire 2 te Zierikzee (de openingstijden zijn te raadplegen op de website van de gemeente);

  • Het kantoor van Rijkswaterstaat Zee en Delta Poelendaelesingel 18 te Middelburg, op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur.

Beroep

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan tegen dit besluit binnen zes weken na de dag, waarop dit besluit is bekend gemaakt, een beroepschrift worden ingediend bij de sector bestuursrecht van de rechtbank binnen het rechtsgebied, waarin de indiener van het beroepschrift zijn woonplaats heeft. Indien een beroepschrift is ingediend, is het mogelijk om daarnaast een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening in te dienen. Een dergelijk verzoek dient te worden gericht aan de Voorzieningenrechter van voornoemde rechtbank.

Overige relevante informatie omtrent het indienen van een beroepschrift of het verzoek om een voorlopige voorziening is vermeld onder “mededelingen” bij het ter inzage liggende besluit.

Utrecht, 14 december 2021

Naar boven