Kennisgeving ontwerpbesluiten omgevingsvergunningen Twenceterrein observatieboring twr 62-a en twr 87-a, Rijkswaterstaat

De Minister van Economische Zaken en Klimaat maakt bekend:

Op 13 augustus 2021 en op 16 augustus 2021 heeft Nouryon Industrial Chemicals B.V. te Hengelo, aanvragen ingediend om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De aanvragen hebben betrekking op het Twenceterrein (afvalverwerker) in de gemeente Enschede, op de percelen kadastraal ingedeeld, gemeente Lonneker, sectie L, nummers 1061 en 1765.

De vergunningsaanvragen betreffen de aanleg van twee boorputten waarmee zoutcaverne 60 en zoutcaverne 86 opnieuw kunnen worden bereikt ten behoeve van het uitvoeren van stabilisatiemetingen aan de zoutcavernes.

De Minister is voornemens de gevraagde vergunningen te verlenen.

De ontwerpbesluiten en de andere relevante stukken liggen met ingang van 2 december 2021 gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van de gemeente Enschede te Enschede. Wij adviseren u voor de inzage van de ontwerpbesluiten eerst contact op te nemen met de gemeente Enschede (tel. 14053). Daarnaast zijn de stukken in te zien op www.mijnbouwvergunningen.nl/twr62a en www.mijnbouwvergunningen.nl/twr87a

Tot en met 12 januari 2022 kan een ieder zienswijzen met betrekking tot de ontwerpbesluiten indienen via mijnbouwvergunningen@minezk.nl of schriftelijk kenbaar maken aan:

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Directie Warmte en Ondergrond

T.a.v. K. van den Hoff

Postbus 20401

2500 EK DEN HAAG

Ook voor inlichtingen kunt u zich wenden tot K. van den Hoff (tel. 070 – 3796220) van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Naar boven