Ontwerpbeschikking gehele intrekking omgevingsvergunning Trentweg 15 te Erp

Logo Meierijstad

De directeur van de Omgevingsdienst Brabant Noord deelt namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Meierijstad mede dat, gelet op artikel 2.33, tweede lid, onder b van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de omgevingsvergunning (OBM) wordt ingetrokken voor de inrichting op het perceel kadastrale gemeente Erp, sectie P, nummers 90, 648 en 649, plaatselijk bekend Trentweg 15, 5469 PE in Erp.

InzageHet ontwerpbesluit en andere relevante stukken liggen met ingang van 27 januari 2021 gedurende zes weken ter inzage op het Stadhuis Meierijstad in Veghel. De stukken kunt u digitaal opvragen via het werkatelier Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving.

ZienswijzenEen ieder kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken nadat het ontwerpbesluit ter inzage is gelegd, schriftelijk zienswijze(n) tegen het ontwerpbesluit naar voren brengen. De schriftelijke zienswijze(n) moeten uw naam en adres bevatten, en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. De zienswijze(n) moeten worden gericht aan de directeur van de Omgevingsdienst Brabant Noord, Victorialaan 1, 5213 JG 's-Hertogenbosch.

Mondelinge zienswijzenVoor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen om een afspraak te maken met de Omgevingsdienst Brabant Noord, telefoonnummer 088 743 00 00.Meierijstad, januari 2021

Inlichtingen

Voor inlichtingen kunt u telefonisch contact opnemen met het werkatelier Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH) via telefoonnummer 14 0413. Op verzoek kunt u een afschrift van de stukken verkrijgen, waarvoor mogelijk leges in rekening gebracht worden op basis van onze legesverordening.

Naar boven