Gemeente Maastricht, bekendmaking van de tervisielegging van het ontwerp-bestemmingsplan ‘Postbaan 21a’

Logo Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat het ontwerp-bestemmingsplan ‘Postbaan 21A’ voor de duur van zes weken ter inzage ligt.

Gebiedsbeschrijving

De planlocatie betreft het perceel Postbaan 21a, gelegen in de wijk Oud Caberg in het noordwesten van Maastricht. Het perceel loopt van west naar oost door tot aan de Brusselseweg.

Korte inhoud

Op het perceel aan de Postbaan 21a is in het verleden een agrarisch bedrijf gevestigd geweest. Deze bedrijfsvoering is beëindigd en het voornemen bestaat om deze bestemming van het pand af te halen ten behoeve van het toekennen van een woonbestemming. Het bestemmingsplan ‘Postbaan 21a’ gaat het inpassen van de burgerwoning planologisch en juridisch mogelijk maken. Daarbij sluit het plan aan op de regeling in het moederplan Maastricht Noordwest.

Inzien:

Met ingang van 5 februari 2021 tot en met 18 maart 2021 liggen het ontwerp-bestemmingsplan met de bijbehorende stukken ter inzage aan het GemeenteLoket, Mosae Forum 10, Maastricht.

Het digitale plan is te raadplegen op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.bpPostbaan21a-ow01

Vanwege Corona-maatregelen is het GemeenteLoket beperkt toegankelijk. Wij adviseren u daarom de stukken online in te zien. Kom alleen naar het GemeenteLoket als online inzien van de stukken voor u niet mogelijk is. Maak dan wel eerst een afspraak. Dat kan digitaal via https://gemeentemaastricht.nl/bouwen-en-verbouwen/inzage-bestemmingsplan of telefonisch via 14 043.

Schriftelijke en mondelinge zienswijzen

Binnen de termijn van terinzagelegging kunt u schriftelijk of mondeling reageren op dit plan. Richt uw schriftelijke zienswijze, voorzien van naam, dagtekening, handtekening, motivering en onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp-bestemmingsplan ‘Postbaan 21a’’, aan de gemeenteraad van Maastricht:

Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer E. Smeets., telefoonnummer 043-3504595 of per e-mail: eugene.smeets@maastricht.nl

Maastricht, 4 februari 2021.

Burgemeester en wethouders van Maastricht,

De Secretaris, R.E.C. .Kleijnen

De Burgemeester, J.M. Penn-te Strake

Naar boven