Kennisgeving besluit Waterwet aan Vleesveebedrijf Bolk te Aerdt, gemeente Zevenaar, Rijkswaterstaat

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft besloten een watervergunning aan Vleesveebedrijf Bolk te Aerdt gemeente Zevenaar te verlenen.

De vergunning heeft betrekking op het aanpassen van een terp, het veranderen van (bedrijfs)gebouwen, het verplaatsen van een woning, het aanleggen van kabels/leidingen en het aanbrengen of laten ontstaan van natuurlijke vegetatie in de Geitenwaard gelegen aan de rechteroever van het Bijlandsch Kanaal ter hoogte van kmr. 868.500 nabij Aerdt in de gemeente Zevenaar.

Terinzagelegging

Het besluit met bijbehorende stukken ligt van 25 november 2021 tot en met 6 januari 2022 ter inzage bij Rijkswaterstaat Oost-Nederland, Van Nieuwenhuijzenweg 8, 6874 NE Wolfheze. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om de stukken fysiek in te zien, kan dat als gevolg van de getroffen Corona-maatregelen uitsluitend op afspraak. Daarnaast kunt u de stukken digitaal opvragen. Hiervoor kunt u in beide gevallen contact opnemen met afdeling Vergunningverlening via het e-mailadres on-vergunningen@rws.nl of het telefoonnummer 06-15952831, onder vermelding van zaaknummer RWSZ2020-00018885.

Beroep

Tegen bovengenoemd besluit kan gedurende voornoemde termijn van ter inzage legging beroep bij de rechtbank worden ingesteld. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien tegen het besluit beroep is ingesteld en als onverwijlde spoed dat vereist kan de indiener van het beroep een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de rechtbank binnen het rechtsgebied waarvan de indiener van het beroepschrift zijn woonplaats heeft of gevestigd is.

Inlichtingen

Voor het verkrijgen van nadere inlichtingen over de ter inzage gelegde stukken kunt u contact

Opnemen met Rijkswaterstaat Oost-Nederland via het e-mailadres on-vergunningen@rws.nl.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT, namens deze, Afdelingshoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Oost-Nederland, M. Witte

Naar boven