Gemeente Nijkerk, wijzigingsplan ‘Buitengebied Nijkerk 2017, 1e wijziging Schoenlapperweg 17, Nijkerk’

Logo Nijkerk

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijkerk maken in verband met het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het vastgestelde wijzigingsplan “Buitengebied Nijkerk 2017, 1e wijziging Schoenlapperweg 17, Nijkerk” ter inzage komt te liggen.

Inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van donderdag 28 januari 2021 gedurende zes weken ter inzage. Het plan is in te zien in het stadhuis, Kolkstraat 27 te Nijkerk, uitsluitend na telefonische afspraak via telefoonnummer 14 033.

Daarnaast is het plan online te raadplegen via de link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0267.BP0146-0002. Via www.nijkerk.eu/ter-inzage is het plan eveneens te raadplegen.

 

Stukken inzien tijdens coronacrisis

Gedurende de coronacrisis is het gemeentehuis alleen geopend voor spoedgevallen. Het loket in Hoevelaken is gesloten. Indien u de uitwerking in wilt komen zien in het gemeentehuis is dit bij uitzondering mogelijk. U kunt telefonisch of via mail een beroep indienen bij het Loket Bouwen, wonen en vergunningen. Mocht dit voor u niet mogelijk blijken dan kunt u via het telefoonnummer 14 033 een afspraak maken om op een geschikt moment in het stadhuis langs te komen, in overleg met de medewerker van het Loket Bouwen, wonen en vergunningen.

 

Beroep

Vanaf de eerstvolgende dag na de dag van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door een ieder die een zienswijze heeft ingediend dan wel redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdens de terinzagelegging van het ontwerpwijzigingsplan een zienswijze in te dienen.

Volgens de wettelijke regels bevat het beroepschrift ten minste: de dagtekening, uw naam, adres en handtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht (zo mogelijk met een kopie daarvan); de gronden van het beroep. Verder zendt u een kopie mee van de zienswijze die u tegen het ontwerpbesluit hebt ingediend, of u geeft een toelichting waarom u niet in de gelegenheid was een zienswijze in te dienen.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking; dat betekent dat het besluit na afloop van de beroepstermijn in werking treedt en kan worden uitgevoerd. Als u een direct en spoedeisend belang hebt om dat te voorkomen, kunt u binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het besluit wordt van rechtswege geschorst totdat op dit verzoek is beslist.

Uw beroepschrift of verzoek om voorlopige voorziening adresseert u als volgt:

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag.

Met uw elektronische handtekening (DigiD) kunt u digitaal een beroepschrift indienen via http://digitaalloket.raadvanstate.nl.

 

 

Nijkerk, 27 januari 2021

Naar boven