‘Kerkstraat 6-8 te Nuland’, ontwerpbestemmingsplan en ontwerp omgevingsvergunning (coördinatieregeling)

Logo 's-Hertogenbosch

Kennisgeving op grond van artikel 3.8 lid 1 en op grond van paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening en de Coördinatieverordening Wro gemeente ‘s-Hertogenbosch

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Kerkstraat 6-8 te Nuland’ (NL.IMRO.0796.0002479-1301) samen met de ontwerp omgevingsvergunning voor de uitbreiding van de supermarkt met ingang van 1 februari 2021 gedurende zes weken ter inzage liggen.

 

Dit ontwerpbestemmingsplan maakt de uitbreiding van de supermarkt van Albert Heijn, Kerkstraat 8 in Nuland, mogelijk. De eigenaren/exploitanten hebben het naastgelegen perceel, Kerkstraat 6, gekocht. Hier wordt het bestaande woonhuis gesloopt en wordt de beplanting grotendeels verwijderd om plaats te maken voor een uitbreiding van ongeveer 300 m2 van de supermarkt.

De overige ruimte op het perceel wordt ingericht als parkeerplaats. De ingang van de supermarkt wordt verplaatst naar de voorzijde en het voorterrein wordt heringericht.

 

De besluiten worden gecoördineerd voorbereid op grond van de coördinatieregeling zoals opgenomen in paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening en in de Coördinatieverordening Wro gemeente ’s-Hertogenbosch. Dit betekent dat de procedure tot verlening van de omgevingsvergunning voor de uitbreiding van de supermarkt gelijk oploopt met de bestemmingsplanprocedure.

Wilt u reageren?

In de periode dat een ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning ter inzage ligt, kan iedereen hierop schriftelijk of mondeling een zienswijze respectievelijk bij de gemeenteraad en het college indienen.

 

Wilt u reageren op het ontwerpbestemmingsplan?

  • Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: De gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch. Graag onder vermelding van zaaknummer 10719930.

  • Ook is het mogelijk om uw zienswijze digitaal in te dienen met DigiD. U kunt daarvoor naar het digitale formulier (ook via de URL: www.s-hertogenbosch.nl/digitalezienswijze).

  • Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u terecht bij de heer H.A. Klerks, tel. 06 – 31 94 87 75.

 

Wilt u reageren op de omgevingsvergunning?

  • Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: Het college van burgemeester en wethouders van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch.

  • Ook is het mogelijk om uw zienswijze digitaal in te dienen met DigiD. U kunt daarvoor naar het digitale formulier (ook via de URL: www.s-hertogenbosch.nl/digitalezienswijze).

  • Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u terecht bij de heer H.A. Klerks, tel. 06 – 31 94 87 75.

 

Het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning liggen met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen. Het ontwerp bestemmingsplan kunt u ook vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl (hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden).

 

In verband met het coronavirus is het Stadskantoor beperkt geopend. U kunt alleen voor spoedgevallen en op afspraak terecht. Hierdoor is inzage van de papieren versie van de ontwerp besluiten op dit moment niet altijd mogelijk. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de stukken digitaal (via www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen of www.ruimtelijkeplannen.nl) te raadplegen, neem dan contact op met de heer H.A. Klerks, tel. 06 – 31 94 87 75. Samen zoeken we dan naar een gepaste oplossing.

 

Naar boven