Ontwerpbestemmingsplan Zwolle, woonboten en walgebruik, herziening 1

Logo Zwolle

Burgemeester en wethouders van Zwolle maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Zwolle, woonboten en walgebruik, herziening 1 met ingang van

29 januari 2021 gedurende zes weken tot en met 11 maart 2021 in het Stadskantoor (Lübeckplein 2) voor een ieder ter inzage ligt.

Daarnaast is het ontwerp bestemmingsplan plan te raadplegen op de website:

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0193.BP20013-0003

De bronbestanden zijn beschikbaar via

https://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0193/NL.IMRO.0193.BP20013-0003/

Een ieder kan op een computer in het Stadskantoor het digitale plan raadplegen.

Het Stadskantoor is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 08.00 tot 16.30 uur, dinsdag en donderdag van 08.00 tot 19.00 uur.

Let op: voor een bezoek aan het Stadskantoor moet u eerst een afspraak maken. Voorlopig kan dat alleen telefonisch via tel. 14038 (5 cijfers).

De stukken kunnen, gedurende de periode van terinzagelegging, ook worden opgevraagd bij de onder “Zienswijzen” genoemde contactpersoon.

Plangebied en doelstelling van het ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een herziening van het op 20 januari 2020 door de raad vastgestelde bestemmingsplan “Zwolle, woonboten en walgebruik”. Het doel van dit bestemmingsplan is om planonderdelen te repareren waarvan is geconstateerd dat deze foutief zijn opgenomen in het vastgestelde bestemmingsplan "Zwolle, woonboten en walgebruik". Het betreft de volgende deelgebieden van dat bestemmingsplan: Buismankade, Boerendanserdijk, Almelose Kanaal, Katerveer, Willemsvaart, Thorbeckegracht, Evertsenstraat / Menistenstraat, Turfmarkt, Park de Wezenlanden en Friesewal.

Zienswijzen

Gedurende genoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk zijn zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad, Afdeling Ruimtelijke Planvorming, t.a.v. Sander Weertman, Postbus 10007, 8000 GA Zwolle.

Ook bestaat de mogelijkheid voor een ieder om gedurende genoemde termijn zijn zienswijze mondeling naar voren te brengen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken dient u voor 6 maart 2021 een afspraak te maken met Sander Weertman, telefoonnummer (038) 498 3124 of email S.Weertman@zwolle.nl.

Beroepsmogelijkheden

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan Zwolle, woonboten en walgebruik, herziening 1, kan worden ingediend bij de Raad van State als ook een zienswijze is ingebracht tegen dit ontwerpbestemmingsplan en men belanghebbende is, tijdens de periode dat het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage ligt.

 

Naar boven