Ontwerp besluiten coördinatieregeling “Troprijt 7, Bladel”

Logo Bladel

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bladel maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de volgende ontwerpen, die met toepassing van de Coördinatieverordening ruimtelijke plannen Bladel 2018 zijn voorbereid, ter inzage liggen:

  • bestemmingsplan "Troprijt 7, Bladel" met identificatienummer: NL.IMRO.1728.BPG0067Troprijt7-ONTW;

  • omgevingsvergunning voor het verbouwen van een woonboerderij tot bedrijfswoning met bijbehorende zorgfunctie met kenmerk BLA-2020-1443.

Inhoud

Het ontwerp bestemmingsplan heeft betrekking op een wijziging van de van de bestemmingen "Wonen" en "Agrarisch met waarden - Natuur- en landschapswaarden" naar de bestemming "Maatschappelijk" met de functieaanduidingen 'zorgboerderij' en 'parkeerterrein'.

Het is gelegen op het kadastraal perceel bekend gemeente BDL01, sectie K, nummer 779, plaatselijk bekend Troprijt 7, 5531 NA Bladel.

Het bestaat uit een toelichting, planregels en verbeelding.

Daarnaast is initiatiefnemer voornemens om de aanwezige woonboerderij te verbouwen tot bedrijfswoning met bijbehorende zorgfunctie. Hiervoor is een omgevingsvergunning nodig.

Coördinatie

Voor deze ontwikkeling wordt toepassing gegeven aan de Coördinatieverordening ruimtelijke plannen Bladel 2018, vastgesteld op 20 december 2018.

Deze coördinatieregeling maakt het mogelijk om benodigde besluiten voor een ontwikkeling gezamenlijk voor te bereiden en te coördineren. Voor alle besluiten die genomen moeten worden ten behoeve van het plan, wordt gelijktijdig dezelfde procedure doorlopen.

Met de gelijktijdige terinzagelegging wordt toepassing gegeven aan de gemeentelijke Coördinatieverordening en de coördinatieregeling van artikel 3.30 en verder van de Wet ruimtelijke ordening.

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan en de ontwerp-omgevingsvergunning liggen inclusief bijbehorende stukken van 28 januari tot en met 10 maart 2021 ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis, Markt 21 te Bladel. U kunt daar terecht op maandag en woensdag van 09.00 tot 19.00 uur, op dinsdag en donderdag van 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

U kunt de stukken ook inzien via internet: www.bladel.nl/bestemmingsplannen of www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.BPG0067Troprijt7-ONTW.

Indienen zienswijzen

Iedereen kan tijdens de ter inzage periode schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. Uw schriftelijke reactie moet u sturen naar de gemeenteraad van Bladel, Postbus 11, 5530 AA Bladel.

In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van het ontwerpplan deze betrekking heeft.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor meer informatie kunt u contact opnemen met het KCC of met de heer T. Verdonk van de afdeling Ontwikkeling (telefoonnummer 0497 – 361 636). Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven