Kennisgeving verleende Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) te behoeve van de bouw van 32appartementen op Dorpsstraat 60 (Van Acker), te Landsmeer (OV2018005).

Logo Landsmeer

Burgemeester en wethouders van de gemeente Landsmeer maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend, dat omgevingsvergunning is verleend ten behoeve van de bouw van 32 appartementen op Dorpsstraat 60 (Van Acker) te Landsmeer.

Dit besluit is genomen op 27 januari 2021.

Het besluit tot vergunningverlening heeft betrekking op de volgende onderdelen/activiteiten:

 

  • 1.

    Bouwen

  • 2.

    Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

  • 3.

    Het maken van een uitweg

Ingekomen zienswijzen

Met ingang van 9 oktober 2019 heeft het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken gedurende zes weken ter inzage gelegen. Tegen het ontwerpbesluit zijn zienswijzen ingebracht. De ingediende zienswijzen hebben niet geleid tot wijziging van het ontwerpbesluit.

Procedure

Het definitieve besluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 28 januari 2021 voor zes weken digitaal ter inzage in het gemeentehuis van Landsmeer, Raadhuisstraat 1, 1121 XC Landsmeer. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op de website www.landsmeer.nl. Gedurende de voornoemde periode kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijzen naar voren heeft gebracht een gemotiveerd beroepschrift indienen tegen de verlening van de ommgevingsvergunning. Gelijke bevoegdheid komt toe aan een belanghebbende die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze in te dienen. In de onderstaande alinea meer informatie over het voornoemde.

Beroep

In gevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tegen dit besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Haarlem, sector bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit op de voorgeschreven wijze kenbaar is gemaakt. Wanneer een beroepschrift is ingediend kan tevens een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank, afdeling bestuursrecht, postbus 1621, 2003 BR Haarlem.U kunt het beroep en het verzoek voorlopige voorziening ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.  Wanneer u een verleende Omgevingsvergunning wilt inzien kunt u hiervoor contact opnemen met de gemeente via tel. 020-4877111.

Naar boven