Voorontwerp bestemmingsplan ‘Regiopark Oostburg’

Logo Sluis

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Sluis bekend dat voor het perceel Nieuwstraat 87a te Oostburg een bestemmingsplan wordt voorbereid.

Burgemeester en wethouders van Sluis maken daarnaast op grond van de Inspraakverordening Gemeente Sluis bekend dat het voorontwerp bestemmingsplan ‘Regiopark Oostburg’ ter inzage wordt gelegd. Het plan gaat over het wijzigen van het bestemmingsplan om de verschillende activiteiten en functies op het terrein toe te kunnen staan. Deze functies en activiteiten betreffen onder andere:

dagrecreatie, horeca, programmering van culturele, muzikale, culinaire en sportieve evenementen, realisatie van maximaal 20 verblijfseenheden, de ontwikkeling van één woningbouwkavel en het organiseren van meerdaagse evenementen.

Het voorontwerp bestemmingsplan ligt met ingang van 28 januari 2021 gedurende zes weken voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. De stukken zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer: NL.IMRO.1714.bpregiopark-VO01).

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een inspraakreactie indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 27, 4500 AA Oostburg. Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie kan een afspraak worden gemaakt met de heer R. van de Rakt en/of A. van Hoeve via telefoonnummer 140117.

Oostburg, 27 januari 2021

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS,

mr. M.D.D. Vermue, burgemeester

S.I. de Kievit-Minnaert, gemeentesecretaris

Naar boven