Besluit van de Staatssecretaris van Financiën van 10 september 2021, (nr. 2021-0000182741), tot ontslag van een enkel lid van de Bestuurlijke Adviesraad Kinderopvangtoeslag

De Staatssecretaris van Financiën;

Gelet op artikel 13 van de Kaderwet adviescolleges;

Besluit:

Artikel 1

Aan de heer C.H.L.M. van de Louw te Voorburg wordt, op eigen verzoek, met ingang van 8 september 2021 eervol ontslag verleend als lid van de Bestuurlijke Adviesraad Kinderopvangtoeslag.

Artikel 2

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van het Staatscourant waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 8 september 2021.

Dit besluit zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst en in afschrift worden gezonden aan betrokkenen.

De Staatssecretaris van Financiën, A.C. van Huffelen

TOELICHTING

Per 1 oktober 2021 is de heer C.H.L.M. van de Louw benoemd als kwartiermaker bij het programma directoraat-generaal Herstel bij het Ministerie van Financiën. Deze functie is niet te verenigen met het lidmaatschap van de BAK. Daarom wordt de heer C.H.L.M. van de Louw te Voorburg op eigen verzoek met ingang van 8 september 2021 eervol ontslag verleend als lid van de Bestuurlijke Adviesraad Kinderopvangtoeslag.

De Staatssecretaris van Financiën, A.C. van Huffelen

Naar boven