Bekendmaking aan de scheepvaart, Rijkswaterstaat

De hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Oost-Nederland maakt, gelet op de Algemene wet bestuursrecht, het volgende bekend.

Uit het oogpunt van het verzekeren van de veiligheid en het vlotte verloop van het scheepvaartverkeer, dient de scheepvaart te worden geïnformeerd dat aan de ponton aan de rechteroever van de Boven-Rijn tussen kmr 859.100 en kmr 859.540 maximaal 12 m breed mag worden afgemeerd.

De scheepvaart wordt op de hoogte gebracht van het vorenstaande door, de volgende verkeerstekens van bijlage 7 van het RPR en bijbehorende onderborden aan te brengen:

tot en met 18 maart 2022

  • 1. aan de rechteroever van de Boven-Rijn op de ponton tussen 859.100 en kmr 859.540

    • afdeling I RPR, E.5.1 (toestemming ligplaats te nemen tot ten hoogste de aangegeven breedte in meters gerekend vanaf het bord) met daarin het getal ‘12’, met een onderbord met de tekst ‘Uitsluitend met toestemming toestemminghouder’.

Terinzagelegging

Als gevolg van de getroffen Corona-maatregelen zoals het sluiten van overheidsgebouwen is het op dit moment het makkelijkst om de stukken digitaal te raadplegen. De stukken liggen fysiek ter inzage op de Van Nieuwenhuizenweg 8, 6874 NE te Wolfheze. In het geval dat u gebruik wilt maken van de mogelijkheid tot het fysiek inzien van de stukken dan kan dat alleen na afspraak. Voor het maken van een afspraak of voor andere vragen met betrekking tot het inzien van de stukken kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningverlening van Rijkswaterstaat Oost-Nederland bereikbaar via 06-15952831 of on-vergunningen@rws.nl. Zonder afspraak is het als gevolg van de getroffen Corona-maatregelen niet mogelijk het gebouw van Rijkswaterstaat Oost-Nederland in Wolfheze te bezoeken.

Het besluit, alsmede de bijbehorende zijnde stukken liggen gedurende 6 weken, vanaf 4 oktober 2021 tot en met 12 november 2021 ter inzage.

Om bezwaar te maken dient u, binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt, een bezwaarschrift in te dienen. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Oost-Nederland, ter attentie van het hoofd van de afdeling Werkenpakket, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht.

In het bezwaarschrift moet in ieder geval het volgende staan:

  • uw naam en adres, en liefst ook uw telefoonnummer;

  • een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt (bijvoorbeeld door de datum en het kenmerk van het besluit te vermelden of door een kopie mee te sturen);

  • de reden waarom u bezwaar maakt;

  • de datum en uw handtekening.

Naar boven